Behanger Dordrecht

Wilt u uw muur een nieuwe uitstraling geven? Kies voor behang op de muur. Wij zijn dé specialist in het aanbrengen van behang. Kies voor I.D.R uit Dordrecht


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Behangen

Bij ons ben je aan het juiste adres voor behangen in en rondom Dordrecht. I.D.R. Schilderwerken heeft ruime ervaring in het plakken van alle soorten behang. Wij kunnen u een ruime keuzemogelijkheid bieden voor zowel papier als (schuim)vinylbehang. Al het behang van uw keuze kunnen wij verzorgen. Bepalend voor de sfeer is een goed gekozen behang. De afwerking van de muren is van groot belang om een mooi behang te kunnen garanderen. We komen graag op bezoek bij u om de muren te inspecteren. Wij kunnen u adviseren over een eventuele voorbehandeling van de muren op basis van een visuele inspectie. We kunnen direct beginnen met behangen als de muren al mooi glad zijn. 

Behang Advies

Door de juiste kleurencombinaties geeft u uw woning meer sfeer en stijl.  I.D.R. Schilderwerken geeft u graag een uitgebreid kleuradvies over glasweefsel of behang, eventueel in combinatie met het schilderwerk.

Kleurencombinaties: Met gave kleuren combinaties geeft u uw woning meer stijl en sfeer. 

reviews

Ervaringen van onze klanten met behangen

10

Zeer tevreden! Kinderkamer is een plaatje geworden!

Simon

Kinderkamer behangen

8

Ons kantoor was toe aan een opfris beurt I.D.R Alles laten schilderen en nieuw behang laten plaatsen. Zeer tevreden.

Loes

Kantoor Behangen

9

Na veel twijvelen voor I.D.R gekozen en echt geen spijt van wat een vakmensen!

Alex

Woonkamer behangen

9

Goede communicatie plus extreem goede service bedankt Iwan voor dit resultaat!

Chantal

Behang verwijderd en vervangen

Zo werken wij bij behangen

Wij van I.D.R. nemen de volledige zorg uit uw handen als het om behangen gaat. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is de structuur of de kleur van het behang. Wij kunnen de kwaliteit van goed behangwerk waarborgen omdat wij eigen behangers in dienst hebben. Of u nu een woning of een bedrijfspand wilt laten behangen wij bieden u graag een scherpe offerte. Bent u nog niet overtuigd? Laat u inspireren door al onze projecten van behang projecten te bekijken. 

Garantie op ons behangwerk

Bij I.D.R. hechten wij veel waarde aan kwaliteit en werken daarom alleen met de beste modernste producten en techieken. De duurzaamheid van de kwaliteit die we leveren vinden wij heel erg belangrijk. Zo belangrijk, dat we er garant voor staan en zelfs 5 jaar garantie bieden op het behangwerk. 

Duurzame kwaliteit is waar het tijd voor is. Het is daarom tijd voor I.D.R. uit Dordrecht. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bent u nog niet overtuigd? Laat u dan inspireren door al onze voltooide behangwerk projecten in en rondom Dordrecht. 

Een aantal van onze behang projecten

Slaapkamer behangen

Opdrachtgever Particulier

  • Patroonbehang aanbrengen.

Woonhuis behangen

Opdrachtgever particulier

  • Behangen

Woonkamer behangen

Opdrachtgever particulier

  • Behangen

Wilt u een afspraak maken voor een behang offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen