Buitenschilderwerk Dordrecht

Is het houtwerk van uw pand toe aan onderhoud? Of wilt u uw woning gewoon een nieuwe frisse uitstraling geven? Dan is het tijd voor vernieuwend buitenschilderwerk. Tijd voor I.D.R uit Dordrecht


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Buitenschilderwerk

Het weer is ongetwijfeld in Nederland het meest besproken onderwerp. De grote impact ervan op het buitenschilderwerk is minder besproken. Duurzame bescherming en kwalitatieve onderhoud van uw houtwerk is erg belangrijk. De nadruk ligt op duurzaam. De klasse die I.D.R. levert wordt na een paar jaar des te meer zichtbaar, als u ontdekt hoe goed de verf zich houdt. Goed beginnen is het halve werk. De buitenschilders van I.D.R. uit Dordrecht weten dat en daarom wordt er altijd begonnen met een inspectie hoe de staat van het houtwerk is. We starten pas met het schilderwerk als houtrot geen schijn van kans meer maakt. Wij beseffen goed wat buitenschilderwerk met je woning doet. Smaken verschillen en immers is de ene woning de andere niet.

Wij nemen daarom altijd de tijd voor een project en de gehele woning wordt bekeken door onze buitenschilders Dordrecht. Hier hoort ook het lichtinval en de omgeving bij. We zoeken de perfecte kleurencombinatie en selecteren zorgvuldig de juiste verfsystemen. Alles voor een smaakvol resultaat dat past bij uw woning, uw wensen en de omgeving. 

Buiten schilderen in de winter

Het hele jaar door schilderen wij als de buitenschilder Dordrecht buiten. Ook wanneer het hartje winter is. Voor de schilderwerkzaamheden wordt buiten verf gebruikt die snel droogt en tegen lage temperaturen bestand is. Wij vinden dat een frisse uitstraling niet seizoensgebonden is. 

Note: Wij schilderen buiten als de winterschilder het hele jaar door. Zelfs als het hartje winter is. 

reviews

Ervaringen van onze klanten met buitenschilderwerk

9

Bedankt voor dit mooie eindresultaat huisje staat weer strak in de lak!

Familie Huisman

Woonhuis geschilderd

9

Ons buitenschilderwerk ziet er na de komst van I.D.R Weer mooi uit.

Paulus

kantoor geschilderd

8

Super geworden ondanks de nieuwe kleur die we gekozen hebben is het eindresultaat verbluffend.

Mieke en Rick

Woonhuis geschilderd

10

Het gehele complex was zeer tevreden bedankt voor de goede zorgen.

Vve geschilderd

Zo werken wij bij Buitenschilderwerk 

Wij staan voor vakmanschap. De buitenschilders Dordrecht schilderen zorgvuldig, stipt en secuur. We hebben oog voor detail, hebben geduld en en hechten net zoveel waarde aan de afwerking als aan de voorbereiden van het project. Bij de inspectie van het houtwerk door de buitenschilders Dordrecht blijft geen dakgoot, deur of kozijn ongezien. Extra goed controleren we houtverbindingen. In het schilderwerk worden zwakke punten hersteld en de kleinste kieren, gaten en ook haarscheuren worden met speciale plamuur opgevuld. We beginnen daarna pas met het afwerken. Per situatie selecteren we zorgvuldig de juiste hoogglansverf en al het houtwerk behandelen we met de juiste verfsystemen. Zo garanderen wij langdurig glansbehoud van het schilderwerk door de perfecte kwaliteit. Een resultaat wat stijlvol is en jouw pand wordt zo de blikvanger van de straat. 

We nemen alle zorg uit handen met onze vakmanschap. Op locatie gaat het ons om vertrouwen en respect, of je nu aanklopt bij buitenschilderwerk Dordrecht als bedrijf, VVE of als particulier. Heel belangrijk vinden wij heldere communicatie. Dit geldt voor, tijdens en na de klus, zo heeft u de zekerheid van een zorgeloos proces. 

Garantie op ons buitenschilderwerk

I.D.R. staat voor kwaliteit. Daarom werken we voor het buitenschilderwerk wat we leveren alleen met de modernste verfproducten. Aan de kwaliteit stellen wij maximale eisen zodat we een langdurig glansbehoud kunnen garanderen. 

Hoog in het vaandel staat duurzaamheid en kwaliteit. Hier staan wij garant voor. Wij van buitenschilderwerk Dordrecht bieden 5 jaar garantie op de kwaliteit van zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk en dit geldt ook voor de schilderproducten die zijn toegepast. 

Een aantal van onze buitenschilder projecten

Particulier woonhuis

Opdrachtgever Particulier

  • Achterstallig schilderwerk alle oude verflagen verwijderen en opnieuw opbouwen
  • Al het houtrot vervangen in de daklijst
  • Het namaken van de gootklossen en monteren
  • Werkzaamheden aan de zinken dakgoot

De boerderij school te Dordrecht

Opdrachtgever gemeente Dordrecht

  • Onderhoud schilderwerk
  • Komo glaslatten vervangen voor Ventistone neuslatten
  • Gevelpanelen reinigen

School impuls Zwijndrecht

Opdrachtgever School Impuls Zwijndrecht Pit kinderopvang

  • Onderhoud schilderwerk
  • Komo glaslatten vervangen voor Ventistone neuslatten
  • Gevelpanelen reinigen

Wilt u een afspraak maken voor een buitenschilder offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen