Glashandel Dordrecht

I.D.R. Schilderwerken en Totaalonderhoud is een specialistische allround glas glaszetter in de Drechtsteden. Wij plaatsen allerlei type glas; variërend van enkel glas dubbel glas (HR++ isolatieglas) tot glas in lood, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor glasschades.


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Glaszetters met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde diensten

Allround glashandel in Dordrecht

Hallo en welkom bij IDR een Allround Glashandel in Dordrecht! Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan twintig jaar ervaring heeft in het leveren van glasproducten van hoge kwaliteit en tegen betaalbare prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van alle beglazing voor de bouw en renovatie van woningen, zowel commercieel als particulier. Naast het leveren van een breed scala aan beglazing, bieden wij ook professionele adviezen en diensten aan onze klanten. Onze klanten krijgen altijd eerlijke en deskundig advies, en bij ons kunt u er ook vanuit gaan dat u altijd de beste prijs krijgt.  Wij leveren enkel glas, isolatieglas, gelaagd glas / veiligheidsglas en gehard glas., zodat onze klanten op de best mogelijke manier kunnen profiteren van de vele voordelen van glas. Bij ons kunt u terecht voor advies, ontwerpen en installaties van glasproducten, evenals glasreparaties en restauraties. We staan altijd klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele glashandel in Dordrecht, dan bent u bij IDR Allround Glashandel aan het juiste adres!

Glassoorten

Als allround glashandel en schildersbedrijf, verzorgen wij zowel de plaatsing van ramen bij particuliere woningen als het glaswerk bij scholen, bedrijfspanden en winkelcentra Vve complexen Wij werken daarbij met talloze kwalitatief hoogstaande glassoorten, waarmee we voor iedere aanvraag de juiste oplossing kunnen aanbieden. Wij kunnen vaak snel een (tijdelijke) oplossing aanbieden als reparatie nodig is. Onderstaand vindt u meer informatie over de meest gebruikte glassoorten:

Glas reparatie: 

Kapotte beglazing? Wij kunnen binnen 24 uur een noodreparatie uitvoeren en vaak wordt het vergoed door de verzekering.

reviews

Ervaringen van onze klanten met glaszetten

10

Zeer tevreden! Ruit is weer gefixt!

Tim

Keuken raam

8

Kan niet beter gisteren besteld vandaag geplaatst service bestaat nog!

Kimmie

Achterdeur raam

9

Top service binnen 24 gemaakt bedankt hier voor!

Tom

Woonkamer Raam

9

Goed contact en snel gemaakt bedankt Iwan

Chantal

Klapraampje wc

Zo werken wij bij Glaszetten

Om je een beeld te geven wat we precies doen wanneer we glas komen vervangen geven we hier een kleine weergave in een aantal stappen:

  1. We beginnen met een inspectie van de huidige situatie en maken een offerte na akoord.
  2. Als de ruit vervangen moet worden zullen we de ruit eerst inmeten.
  3. Wanneer we de juiste afmetingen hebben doorgeven kan het glas worden besteld.
  4. Vervolgens verwijderen we de oude ruit.
  5. We preparen het kozijn voor de nieuwe ruit.
  6. Nadat het kozijn is geprepareerd plaatsen we het nieuwe raam zorgvuldig met steunblokjes en stelblokjes.
  7. Als laatste worden de glaslatten aangebracht en wordt het geheel afgekit.

Garantie op ons glaswerk

Bij I.D.R. hechten wij veel waarde aan kwaliteit en werken daarom alleen met de beste modernste producten en techieken. De duurzaamheid van de kwaliteit die we leveren vinden wij heel erg belangrijk. Zo belangrijk, dat we er garant voor staan en zelfs 5 jaar garantie bieden op het glaswerk. 

Duurzame kwaliteit is waar het tijd voor is. Het is daarom tijd voor I.D.R. uit Dordrecht. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bent u nog niet overtuigd? Laat u dan inspireren door al onze voltooide glaswerk projecten in en rondom Dordrecht. 

Een aantal van onze glaszetter projecten

Glaszetten

Opdrachtgever Particulier

  • Dubbelglas plaatsen

Glaszetten

Opdrachtgever particulier

  • Voordeur glas vervangen

Glaszetten

Opdrachtgever particulier

  • Klapraampje glas vervangen

Wilt u een afspraak maken voor een glazetter offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen