Gevel en kozijn onderhoud Dordrecht

Zijn uw kozijnen of gevels toe aan onderhoud? Of het nu gaat om moderne gevels of klassieke houten kozijnen. Wat uw wensen ook zijn, het is tijd voor duurzame kwaliteit, het is tijd voor I.D.R. uit Dordrecht. 


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Gevel en Kozijn Onderhuid

U maakt een eerste indruk maar één keer. Het visitekaartje van uw pand of woning is een mooie gevel. Zorg daarom dat uw gevel en kozijnen goed zijn onderhouden. Wij van I.D.R. helpen u daar graag bij. Door bijvoorbeeld de gevel te stuken en de kozijnen te schilderen zorgen wij ervoor dat uw pand of woning gezien mag worden. Wij kunnen uw gevel en kozijn afwerken in elke gewenste kleur en structuur. Zo past de gevelafwerking altijd bij uw woning of pand. 

Het weer in Nederland is helaas erg wisselvallig. De ene dag komt de regen met bakken uit de hemel, de andere dag is er een hitterecord. De constante weersveranderingen is voor houten kozijnen funest. Daarom is onderhoud aan kozijnen erg belangrijk. Wacht hier zeker niet te lang mee. Bij slecht onderhoud kan er in uw pand vocht binnendringen. Hierdoor kan schimmelvorming ontstaan. Dit is niet alleen voor uw pand schadelijk maar zeker ook voor uw gezondheid. 

gevel en kozijn Advies

Schilderen of beitsen? Heeft uw woning een houten gevel? Uw woning of pand krijgt een compleet nieuwe uitstraling door het te schilderen. Het hout wordt beschermd door het geheel te beitsen

Voorkomen vochtproblemen: Een goede afwerking van uw gevel voorkomt ook vochtproblemen. Een waterafstotende laag voorkomt dat er in de muren geen vocht komt. Zo vermindert u de kans op schimmel. 

reviews

Ervaringen van onze klanten met gevel onderhoud

10

Gevels en de kozijnen zijn weer als nieuw wat een vakmensen.

Joost

Gevels en kozijnen opgeknapt

9

Al het vuil is netjes verwijderd en de gevel is weer als toen we hier net kwamen wonen.

Liza en Steven

Gevelonderhoud

9

Wat ik niet had verwacht is toch gebeurd alles is weer als nieuw en zonder vervanging toppers.

Familie de Heer

Kozijnen gerenoveerd

8

Zeer tevreden met de nieuwe kozijnen en het mooie schilderwerk.

Kozijnen vervangen

Zo werken wij bij gevel en kozijn onderhoud

Ieder pand is anders en wij leveren daarom enkel maatwerk aangepast aan al uw wensen. Wij van I.D.R. staan voor vakmanschap. Al onze vakmannen werken punctueel en secuur. We hebben oog voor detail, geduld en hechten net zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking. Wij waarborgen zo de perfecte kwaliteit en lange levensduur van uw kozijnen en gevel. I.D.R. levert een stijlvol resultaat waarmee uw pand de blikvanger van de straat wordt. 

Met dank aan onze jarenlange ervaring leveren wij een zorgeloos verloop van de werkzaamheden. Of u nu aanklopt bij I.D.R. als particulier, vereniging van eigenaren (VvE) of als bedrijf, ons gaat het op locatie om respect en vertrouwen. Wij vinden heldere communicatie erg belangrijk en dit voor, tijdens en ook na de klus. 

Garantie op ons gevelonderhoud

Duurzaamheid, servicegerichtheid en kwaliteit dat is waar wij voor staan. Om een lange levensduur te kunnen waarborgen werken wij enkel met de beste materialen. Wij staan hier zelfs voor garant. Wij bieden namelijk op ons gevel en kozijnen onderhoud 5 jaar garantie. 

Het is tijd voor duurzame kwaliteit. Het is daarom tijd voor I.D.R. gevel en kozijn onderhoud. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en mocht u nog niet overtuigd zijn dan kunt u zich laten inspireren door alle projecten in en rondom Dordrecht te bekijken. 

Een aantal van onze gevel en kozijn projecten

Gevel opnieuw Voegen

 • Schilderwerk
 • Houtrot sanering
 • Opnieuw voegen
 • Uithakken van de voegen
 • Nieuwe zinken dakgoten

Gevel en kozijnen Reparatie

Opdrachtgever Particulier

 • Schilderwerk kozijnen ramen en gevel
 • Herstelwerkzaamheden in de gevel
 • Onjuiste verflaag verwijderen
 • Afwerken gevel met een juiste verflaag
 • Houtrot reparaties

Buitengevel Onderhoud

Opdrachtgever VvE Ravensteinerf 

 • Sausen in een lotusan latex 
 • Schoonspuiten van de gevel

Wilt u een afspraak maken voor een gevel of kozijn offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen