Houtrot reparatie dordrecht

Houtrot. De gevreesde belager van uw houten kozijnen, deuren en dorpels. En als u het geconstateerd hebt bent u al te laat. Maar gelukkig kunt u dat laten repareren door de vakmensen van I.D.R uit Dordrecht


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Houtrot repareren

We weten allemaal wel dat voorkomen beter is dan genezen. Soms schiet schilderwerk er bij in, waardoor vocht in het hout van deuren, dorpels en kozijnen kan trekken. U ontdekt houtrot dan (te laat). Houtrot ligt soms ook gewoon eerder op de loer dan je denkt. Dit kan bijvoorbeeld komen door te dun aangebracht of verweerd schilderwerk maar ook door slechte ventilatie. 

Om houtrot te laten repareren moet je bij I.D.R. zijn. Wij leveren duurzame kwaliteit en op professionele wijze repareren we houtrot. Ook zorgen we ervoor dat het niet meer terugkomt. Hierin is wel belangrijk dat periodiek schilderwerk een voorwaarden blijft. Als het houtwerk wat uw pand rijk is controleren we zorgvuldig. Ook de moeilijk bereikbare plekken die doorgaans worden overslagen zijn hierbij inbegrepen. We identificeren kwetsbare punten en die pakken we grondig aan met 2-componenten epoxy van hoogwaardige kwaliteit. Epoxy is flexibel en goed vullend en is een duurzaam en houtvervangend product en is ook nog eens schuur- en overschilderbaar en is prima te modelleren. Uw houtwerk is weer als nieuw na houtrotreparatie door I.D.R. schilderwerken. 

Houtrot Advies

Om te staan waar we nu staan hebben wij de tijd genomen. In en rondom de monumentenstad Dordrecht hebben wij jarenlange ervaring in houtrot. De juiste houtrotmaterialen selecteren daarvoor hebben wij alle expertise in huis. Ook passen we dit op de juiste wijze toe. 

I.D.R. inspecteert en inventariseert op de aanwezigheid van houtrot. Wij pakken vervolgens de oorzak van het probleem aan en vervangen of herstellen de aangetaste onderdelen. Het raam, de deur, het kozijn of ander houten bouwdeel gaat bij goed onderhoud na reparatie gemiddeld weer 10 jaar mee. 

Indien u vermoedt dat uw vastgoed een houtrot probleem heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij  kunnen u uiteraard een duurzame en betaalbare oplossing bieden

Houtrot oorzaken: 

- Een vochtgehalte van het hout hoger dan 21%.
- Verkeerde afwatering.
- Slechte ventilatie van het bouwwerk.
- Slecht schilderonderhoud van houtwerk en houten constructiedelen.
- Slecht onderhouden kitnaden en voegen.
Optrekkend vocht.

reviews

Ervaringen van onze klanten met Houtrot reparatie

9

Kozijnen waren rot maar had geen budget om het te vervangen idr heeft deze puik gerepareerd!

Geert

Kozijnen gerepareerd

10

Tijdens de schilderwerkzaamheden een grote hoeveelheid houtrot ontdekt en direct gerepareerd wat een vakmensen.

Martin

Woonhuis geschilderd

9

onze dorpel bij de achter deur was toe aan vervanging maar kon niet worden verwijderd Idr heeft deze zo goed als nieuw gemaakt.

Giel

Dorpel gerepareerd

8

Diverse kleine houtrot plekjes professioneel gemaakt

Dick

Woonhuis geschilderd

Zo werken wij bij houtrot reparatie 

Vakmanschap is waar I.D.R. voor staat en we hechten net zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking van het project. Hoe belangrijk de voorbereiding is blijkt wel uit het ontstaan van houtrot. Juist na een paar jaar wordt de klasse die wij leveren in de voorbereiding pas zichtbaar. U ontdekt dan hoe de verf zich houdt en dat de houtrot uitblijft. 

Wij nemen u volledig de zorgen uit handen in de strijd tegen houtrot. U heeft bij I.D.R. de zekerheid van een zorgeloos project of het nu gaat om een bedrijf, VvE of als particulier. We doen dit door transparant en helder te communiceren met de klant en dat voor, tijdens en ook na de klus. 

Garantie op ons houtrot reparatie

Wij van I.D.R. staan garant voor kwaliteit. Kwaliteit die duurzaam is. De beste houtrot materialen is waar wij mee werken en we passen deze toe op de juiste wijze. We voorkomen zo dat houtrot terug komt en op de uitgevoerde houtrot reparaties bieden wij 5 jaar garantie. 

Duurzame kwaliteit daar is het tijd voor. Het is tijd voor I.D.R. schilderwerken. Geheel vrijblijvend kan je een offerte aanvragen. Ben je nog niet overtuigd? Laat je dan overtuigen door de houtrotreparaties in en rondom Dordrecht te bekijken en laat je overtuigen van onze kwaliteit. 

Een aantal van onze houtrot reparatie projecten

Houtrot werkzaamheden

Opdrachtgever: VvE Breda

  • Repareren van de roederamen
  • Plaatsen nieuwe boeilijsten
  • Vervangen van de dorpels

Daklijst herstellen

Opdrachtgever Particulier

  •  Daklijst herstellen door Div lamineringen en afwerken met Renovaid.

Saneren van houtrot

Opdrachtgever Woningstichting

  • lamineren van onderdorpels
  • Multiplex platen vervangen
  • Boeilijsten vervangen
  • Draairamen vervangen

Wilt u een afspraak maken voor een houtrot reparatie offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen