Winterschilder Dordrecht

Voor ons is schilderwerk niet seizoensgebonden. Wij schilderen het hele jaar door zowel binnen als buiten. Is uw schilderwerk toe aan vernieuwing? Tijd voor I.D.R uit Dordrecht


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Winterschilder

Het hele jaar door schilderen wij buiten. We leveren elke dag dezelfde kwaliteit omdat we uitsluitend met de modernste verfproducten werken. We gebruiken bij lagere temperaturen dat daar tegen bestand is en wat snel droogt. Mocht het nodig zijn dan dekken we de werkplek af zodat we met uiterste precisie en ongestoord de schilderwerkzaamheden kunnen uitvoeren. 

Alles voor een resultaat dat duurzaam is en een afwerking die perfect is. De nadruk ligt op duurzaam. Want pas na verloop van tijd wordt  écht goed schilderwerk pas zichtbaar. Je ontdekt dan hoe de verf van I.D.R. zich houdt en ook blijft houden. 

Winterschilder Advies

In principe verschilt een winterschilder niet van onze reguliere binnen- en buitenschilders. In elk geval niet in hun vakmanschap, de zorgvuldigheid waarmee ze werken en oog voor detail. Waarom tot het voorjaar wachten als u ook uw huis kan laten opknappen in de winter.

Alle seizoenen: Wij voeren graag het het hele jaar door schilderwerkzaamheden uit. Het is niet seizoensgebonden om je (buiten)schilderwerk op te frissen. 

reviews

Ervaringen van onze klanten met de winterschilder

10

Bedankt voor dit mooie resultaat voor de winterschilder prijs!

Sabrina

binnen schilderwerk

8

Tijdens de wintersluiting het hele pand netjes geschilderd

De Haan

Kantoor schildereen

9

Leuke korting en de kwaliteit was er niet minder om.

Sander

Woonkamer schilderen

9

Snel en goedkoop in de winter na een weekend weg was alles klaar.

Pieters

slaapkamer

Zo werken wij als winterschiilder 

Ons maakt de tijd van het jaar niet uit. We nemen voor onze projecten de tijd. Vakmanschap is waar van I.D.R. schilderwerken voor staan. We hebben oog voor detail, hebben geduld en hechten net zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking ook als het winter is. 

Wij nemen volledig de zorgen uit handen door onze vakmanschap. Vereniging van eigenaren (Vve), particulier of bedrijf. Het gaat ons om vertrouwen op locatie. Wij vinden kraakheldere communicatie belangrijk. Op de kwaliteit van onze diensten en de toegepaste schilderproducten bieden wij namelijk 3 jaar garantie. En dit ook in de winter. 

Garantie op ons winterschilderwerk

Kwaliteit is waar I.D.R. voor staat. Duurzaamheid en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij staan hier sterker nog zelfs voor garant. 

Duurzame kwaliteit daar is het tijd voor. Het is tijd voor I.D.R. schilderwerken. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan. Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan al onze winterschilderwerk projecten in en rondom Dordrecht. 

Een aantal van onze winterschilder projecten

Woonhuis Schilderen

Opdrachtgever: Aannemer Breda

  • Schilderwerk houtwerk
  • Schilderwerk wanden en plafonds

Vve complex

Opdrachtgever vve

  • schilderwerk deuren en kozijnen

Kantoor renovatie

Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam

  • Spuiten van de wanden en plafonds. 

Wilt u een afspraak maken voor een winterschilder offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen