Vve Schilderwerk Dordrecht

Is uw gebouw to aan vernieuwend buitenschilderwerk of binnenschilderwerk? Schilderwerk is van groot belang en dit vergt een planmatige aanpak. Tijd voor I.D.R uit Dordrecht


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Vve Schilderwerk

I.D.R. Schilderwerken en erkend Betere Schilder hebben exclusieve afspraken gemaakt over de kwaliteit van elk onderhoudswerk deze werken worden gekeurd door een onafhankelijke verftechnische deskundige.
VvE-leden krijgen daarmee optimale zekerheid dat hun appartementengebouw goed onderhouden wordt. U wilt natuurlijk niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat gemaakte afspraken ook daadwerkelijk worden nagekomen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld aan een offerte die goed onderbouwd is zonder onaangename verrassingen, aan een kwaliteitsgarantie op materialen en arbeid, en aan een sluitende planning. 

Vve Schilderwerk Advies

Kies voor kwaliteit! Het schilderwerk aan een VvE-complex is immers niet altijd even eenvoudig. Zeker niet wanneer er ook een meerjarenonderhoudsplan gemaakt moet worden. Onderhoud aan vastgoed is voor het leefcomfort en de waarde van het vastgoed erg belangrijk. 

U bent verzekerd van kwaliteit, service en uitstekende garantie met een erkend betere schilder. 

reviews

Ervaringen van onze klanten met Vve schilderwerk

10

Schilderwerk goed gedaan en bedankt voor de service en strakke planning.

Vve

Appartementen complex

9

Zeer goede communicatie en werken uitstekend volgends de vooraf afgesproken datums. 

Vve

APPARTEMENTEN COMPLEX

8

Zeker doen bij I.d.r zijn vakmensen die op tijd komen en geen rotzooi achter laten.

Vve

APPARTEMENTEN COMPLEX

9

Ben je een Vve en zoek je kwaliteit tegen een goed uur tarief kies dan voor idr.

Vve

APPARTEMENTEN COMPLEX

Zo werken wij bij Vve schilderwerk 

Wij stellen alle bewoners per brief op de hoogte van onze uit te voeren werkzaamheden en werkwijze. Wij verzorgen ook de afspraken met bewoners. Wij werken in kleine ploegen met een vast contactpersoon die maximaal bereikbaar is voor alle vragen omtrent de uitvoeren. Alle werknemers van I.D.R. schilderwerken spreken volledig de Nederlandse taal zodat communicatie tussen bewoners en uitvoerenden duidelijk is. 

Al onze schilders, glaszetters en timmerlieden zijn duidelijk herkenbaar in onze sprekende en verzorgde bedrijfskleding. 

Een verftechnisch adviseur van de verfleverancier houdt tijdens de uitvoering de werkzaamheden in de gaten. Onder alle eigenaren wordt voor het werk definitief wordt opgeleverd een enquête uitgevoerd. Hierop kunnen eventuele afwijkingen worden aangegeven. Vervolgens gaan we dan zo snel mogelijk een gesprek aan met de betreffende bewoner om een passende oplossing te bieden. Na de oplevering worden de door de bewoners getekende enquêteformulieren aan het bestuur overhandigd. 

Met deze werkwijze gaan wij er van uit een bevredigend eindresultaat te kunnen bereiken en de definitieve oplevering eventueel in het bijzijn van de technische commissie met glans te kunnen doorstaan. 

Garantie op ons Vve schilderwerk

DUIDELIJKE AFSPRAKENIN EEN COMPLETE OFFERTE

I.D.R. brengt voor de duidelijkheid over gemaakte aanbiedingen altijd schriftelijk een offerte uit. Deze offerte is na ontvangst 90 dagen geldig. Er is pas sprake van een overeenkomst nadat u een kopie van de offerte of opdrachtbevestiging getekend heeft geretourneerd. 

Voor het uitbrengen van een offerte hanteert I.D.R. strenge richtlijnen. Duidelijk omschreven worden de te verrichten werkzaamheden, begin- en opleverdatum worden op verzoek duidelijk vermeld en er worden heldere afspraken gemaakt over de prijs. 

Onderhoudscontract

I.D.R. Schilderwerken biedt de mogelijkheid om voor al het schilders onderhoud een eenmalig of meerjarig onderhoudscontract af te sluiten. Op deze manier bent u er van verzekerd dat het schilderwerk er voor de beste prijs optimaal uitziet. 

Een aantal van onze Vve schilderwerk projecten

Bronswijk

Opdrachtgever VvE Bronswijk

  • Schilderwerk
  • Houtrotsanering
  • Rollaag uithakken en opnieuw voegen
  • Div luiken vervangen

VvE Nieuwpoort te Dordrecht.

Opdrachtgever VvE Nieuwpoort te Dordrecht.

  • Schilderwerk
  • Bouwkundige werkzaamheden Ivb lekkages.
  • Zonwering onderhoud
  • Houtrot reparaties

Wilt u een afspraak maken voor een Vve schilder offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen