Glasvezelbehang Dordrecht

Wilt u uw muur een professionele uitstraling geven? Kies voor glasvezelbehang op de muur. Wij zijn dé specialist in het aanbrengen en sauzen van glasvezelbehang. Kies voor I.D.R uit Dordrecht


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Glasvezelbehang

Waneer uw muren toe zijn aan een nieuwe kleur kunt u er uiteraard voor kiezen om ze te schilderen. Maar wat ook zeker het overwegen waard is, is om eerst de muren te behangen met glasvezelbehang en vervolgens over te schilderen. 

Behang wordt normaal gesproken gemaakt van papier. Bij glasvezelbehang wordt behang gemaakt zoals de naam al aangeeft van glasvezel. De glasvezels zijn geweven op een speciale manier en vervolgens geperst. Er ontstaat dan na een tijdje een sterk gaas. 

Glasweefsel doet wonderen op (lelijke) wanden doordat het een opvullend en scheuroverbruggend karakter heeft. Daarnaast is het stoot/krasvast en goed reinigbaar, dus goed geschikt voor wanden die het zwaar te verduren hebben. Glasweefsel is verkrijgbaar in veel verschillende structuren en af te werken met alle soorten muurverven in iedere gewenste kleur.

grlasvezelbehang Advies

Waarom voor glasvezelbehang kiezen? Het is naadloos, stootvast, sterk, allergie vrij, is geen bodem voor micro-organismen en je kunt het er ook weer vanaf schrobben. Glasvezelbehang is ook nog eens brandveilig. Het brandt nauwelijks. Je bent van extra brandveiligheid verzekerd als je het ook nog eens op een gipsplaat aanbrengt. 

Schilderen: Glasvezelbehang is heel gemakkelijk over te schilderen. Het is net zoals bij een gewone muur te verven in alle gewenste kleuren. Om muren te versterken wordt ook glasvezelbehang gebruikt. 

reviews

Ervaringen van onze klanten

9

Bedankt voor het advies en de goede service met een zeer mooi eindresultaat.

Kantoor voorzien van glasvezelbehang

10

De zolder was een puinhoop maar mede dankzij jullie is hij weer super strak!

Loes

Zolder behangen

8

Wij slapen heerlijk in onze nieuwe slaapkamer met een prachtig nieuw behang!

Femke en Jasper

slaapkamer 

8

Al onze werknemers bedanken jullie voor het mooi werk wat jullie speciaal voor ons in het weekend hebben gedaan sjapo.

It Bv

Kantoor behangen

Zo werken wij Met Glasvezelbehang

I.D.R. staat voor vakmanschap. Pure vakmanschap. Wij brengen zeer zorgvuldig en secuur glasvezelbehang aan op muren. Per situatie worden de juiste materialen en kleuren geselecteerd. We waarborgen zo een esthetisch verantwoord resultaat en duurzame kwaliteit. Wij van I.D.R. hechten net zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking. Door de jarenlange ervaring die onze vakmensen hebben heeft ons geleerd hoe belangrijk de voorbereiding van een project is. U ziet dat vervolgens over een aantal jaren terug als het glasvezelbehang nog steeds in perfecte staat is. 

Garantie op ons glasvezelbehang

Wij werken uitsluitend met de modernste producten op het gebied van glasvezelbehang en stellen hoge kwaliteitseisen. Sterker nog, wij staan hier zelfs voor garant en geven daarom 5 jaar garantie op glasvezelbehang. 

Het is tijd voor duurzame kwaliteit, het is tijd voor I.D.R. uit Dordrecht. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Laat u overtuigen door onze voltooide glasvezelbehang projecten in en rondom Dordrecht. 

Een aantal van onze glasvezelbehang projecten

Woonhuis met Glasvezelbehang

Opdrachtgever particulier

 • Binnen Schilderwerk
 • Stucwerk
 • Behangwerk
 • Glasvlies aanbrengen

Nieuwbouw woonhuis: Glasvezelbehang

Opdrachtgever particulier

 • Schilderwerk
 • Stucwerk
 • Glasvlies plakken
 • Pvc vloeren
 • Raambekleding 

Wanden renovatie met Glasvezelbehang

Opdrachtgever particulier Rotterdam

 • Sausen van de wanden
 • Lambrisering aanbrengen met een anderen kleur.
 • Glasvlies plakken  

Wilt u een afspraak maken voor een glasvezelbehang offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen