Monumentaal schilderwerk Dordrecht

Is uw monumentaal pand toe aan schilderonderhoud? Of wilt u monument gewoon een nieuwe frisse uitstraling? Dan is het tijd voor een vernieuwende authentieke renovatie. Tijd voor I.D.R uit Dordrecht


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Monumentaal Schilderwerk

Ons Dordrecht is rijk aan prachtige karakteristieke monumentale panden. Deze panden vragen om een aanpak die anders is. Behoud van de monumentale panden staat bij deze aanpak voorop. Na jaren en jaren hebben wij ons deze aanpak eigen gemaakt. En die gaat verder dan enkel en alleen het schilderwerk. We verzorgen met onze expertise ook andere specialistische restauraties aan monumentale panden. Je moet dan denken aan het beschermen van gevels tegen kou en vocht, het vervangen van details aan houtwerk, steen of glas en houtreparaties. 

Een pand brengen we terug in de originele lijkende staat en tegelijkertijd zorgen we voor vernieuwde bescherming van het monument. De kracht van monumentale waarden wordt door I.D.R. begrepen en ook waarom dat behouden moet blijven. Om te staan waar we nu staan daar hebben we dan ook de tijd voor genomen. Onze jarenlange ervaringen met het schilderen en renoveren van rijksmonumenten heeft ons een grote hoeveelheid expertise, een breed netwerk van specialistische partners en kennis opgeleverd. Wij brengen samen met die specialisten een advies op maat uit. Inclusief advies over regels, vergunningen en andere zaken omtrent het renoveren van een monumentaal pand. 

Het hele jaar voeren wij overigens schilderwerkzaamheden uit en zowel binnen als buiten. Wij vinden dat monumentaal schilderwerk niet seizoengebonden is. 

Monumentaal schilderwerk Advies

Bij al deze werkzaamheden heeft u één aanspreekpunt en de zekerheid dat alles goed verloopt.

Monumentale kleuren: U heeft bij ons een grote keuze uit verschillende authentieke verfkleuren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gelders blauw, mergelwit en grachtengroen. 

reviews

Ervaringen van onze klanten met monumentaal schilderwerk

10

Gewoon erg goed weet waar hij over praat en het zijn niet alleen praatjes! Super mooi schilderwerk.

Simon

Monument

9

Heeft zich aan alle eisen gehouden en binnen de afgesproken tijdsperiode de klus afgemaakt.

Leco

monumentaal pand

10

De molen is weer of hij net is opgebouwd erg mooi eindresultaat wij weten bij wie we moeten zijn.

Wim

Molen

9

Goede communicatie en beheerst het vakmanschap.

Piet

MONNUMENTAAL PAND

Zo werken wij bij monumentaal schilderwerk 

Vakmanschap dat is waar wij van I.D.R. voor staan. We werken zorgvuldig en secuur en nemen voor onze projecten de tijd. Monumentale panden vraagt om speciale aandacht en dat bieden wij. En de klasse zit zeker niet alleen in de aandacht die wij voor het monumentale schilderwerk hebben maar wordt na een paar jaar juist zichtbaar. U ontdekt dan hoe de verf zich houdt en ook blijft houden. 

We nemen de volledige zorg uit handen met onze vakmanschap. Of u nu als bedrijf, VVE of particulier aanklopt bij I.D.R. het gaat ons om respect en vertrouwen op locatie. Wij vinden heldere combinatie heel erg belangrijk en dit voor, tijdens maar zeker ook na de klus. Zo heeft u de zekerheid van een zorgeloos proces. Dat is wat u van I.D.R. kan verwachten. 

Garantie op ons monumentaal schilderwerk

Hoog in het vaandel staat schilderwerk van duurzame kwaliteit. Sterker nog, wij staan hier voor garant. Op de kwaliteit van het schilderwerk bieden wij 5 jaar garantie en ook op de toegepaste schilderproducten. Dit geldt ook voor monumentaal schilderwerk. 

Duurzame kwaliteit daar is het tijd voor. Het is tijd voor I.D.R. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en bent u nog niet overtuigd? Laat u overtuigen door alle monumentale schilderprojecten van I.D.R. in en rondom Dordrecht te bekijken. 

Een aantal van onze monumentale schilder projecten

Huis de Meerminnen

Opdrachtgever Huis de Meerminnen

 • Schilderwerk
 • Houtrot sanering
 • Restauratie snijwerk
 • Beglazing
 • Begaanbaar maken van de ramen en Raamkoord vervangen waar nodig
 • Goot herstelwerkzaamheden

Monumentaal schilderwerk en reparatie

Opdrachtgever Particulier

 • Schilderwerk kozijnen ramen en gevel
 • Herstelwerkzaamheden in de gevel
 • Onjuiste verflaag verwijderen
 • Afwerken gevel met een juiste verflaag
 • Houtrot reparaties

Monument Bronswijk

Opdrachtgever VvE Bronswijk

 • Schilderwerk
 • Houtrotsanering
 • Rollaag uithakken en opnieuw voegen
 • Div luiken vervangen

Wilt u een afspraak maken voor een monumentale schilder offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen