Wand en Plafond Sauzen Dordrecht

Bent u aan het verbouwen of gaat u verhuizen? Of bent u gewoon toe aan een lekker fris plafond of wand? Het is dan tijd om uw sauswerk te vernieuwen. Tijd voor I.D.R. uit Dordrecht. 


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Wand en plafond sauzen

Wandafwerking speelt een zeer grote rol in de uitstraling van een ruimte. Wij snappen dat bij I.D.R. schilderwerken. We nemen daarom ook de tijd voor onze projecten. Voordat we van start gaan met het sauswerk kijken onze vakmannen naar de gehele kamer. Van plint tot plafond en van wand tot wand. Zo kijken we bijvoorbeeld ook naar de kleurvakken, vormen van (en in) de ruimte en het lichtinval. We komen tot een resultaat dat past bij u en uw stijl. Maar vooral ook wat past bij de ruimte. 

De persoonlijke touch die wordt meegegeven aan wandafwerking is het sauswerk. En daarom is het heel belangrijk voor zowel bedrijfsruimtes als woningen. Wij weten dat, want inmiddels bestaat ons team uit een groep vakmensen met veel ervaring. Wij sausen al jarenlang plafonds en muren van bedrijfsruimtes, particuliere woningen, vereniging van eigenaren en monumentale panden in en rondom Dordrecht. Wij doen dit met uiterste precisie. 

Het sauzen van plafonds en wanden is een dagelijkse bezigheid voor I.D.R. schilderwerken. Een kleur op de wanden kan in uw huis of kantoor veel sfeer brengen. Omdat muurverf in veel kwaliteiten is te krijgen proberen wij altijd naar de woon- of werksituatie van de opdrachtgever te kijken voor een gepaste kwaliteit muurverf. I.D.R. Schilderwerken heeft ook een eigen latex spuitinstallatie die ingezet kan worden bij grote of kleine projecten. Het voordeel van het werken met een Latex spuit is dat er geen rollerslag of kwaststrepen ontstaan. 

Saus Advies

Wij van I.D.R. weten wat kleur met een ruimte doet. In grote mate wordt de sfeer bepaald en ook de ervaring van de ruimte. Huiselijk, fris, knus of juist ruim. Dit geldt hetzelfde voor textuur van het sauswerk. Het kan een lichte structuur hebben maar kan ook een gladde laag zijn zonder strepen. Je krijgt een licht structuur door het traditionele rollen van de latexverf terwijl het spuiten van latex daarentegen veel egaler is. We zoeken de juiste combinatie qua textuur en kleur en adviseren u hier graag over. De ruimte komt zo geheel tot zijn recht. Een resultaat dat bij het pand, de ruime en uw smaak past. 

Latex Spuit: Hierdoor worden de wanden en plafonds nog strakker.

reviews

Ervaringen van onze klanten met sauswerk

10

Zeer tevreden over het geleverde sauswerk top!

Simon

Kinderkamer sausen

8

Ons kantoor was toe aan een opfrisser I.D.R heeft alles weer netjes gesaust.

Leo D

Kantoor sausen

9

Sausen dat kunnen ze wat een vakwerk en aardige vakmensen

Andre

Woonkamer sausen

9

Iwan je bent een vakmens bedankt voor je inzet!

Chris

sauswerk

Zo werken wij bij sauswerk 

Pure vakmanschap is waar wij van I.D.R. schilderwerken voor staan. I.D.R. schildert secuur en saust stipt. Per situatie worden latexverfproducten zorgvuldig geselecteerd. We waarborgen zo duurzame kwaliteit en een resultaat dat esthetisch verantwoord is. Minstens zoveel waarden hechten we aan de voorbereiding als aan de afwerking. De jarenlange ervaring die wij hebben heeft ons geleerd hoe belangrijk die voorbereiding is. Dit ziet u vervolgens ook terug over een aantal jaar, wanneer het sauswerk nog steeds in uitmuntende staat is. 

Wij nemen de volledige zorgen uit uw handen met onze vakmanschap. Zo heeft u de volledige zekerheid van een zorgeloos project wat u van ons kunt verwachten. Gebaseerd op persoonlijke wensen en met de specifieke uitdagingen van de plek rekening houdend. Zakelijk of particulier, respect en vertrouwen dat is wat wij belangrijk vinden. We doen dit door helder met u te communiceren en dit voor, tijdens en ook na de klus. 

Garantie op ons sauswerk

Uitsluitend werken wij met de modernste latexverfproducten en stellen we hogen kwaliteitseisen. Erg hoog in het vaandel staat duurzaamheid en kwaliteit van het sauswerk. We staan hier zelfs voor garant en bieden u 5 jaar garantie op het sauswerk en de latexverfproducten die zijn toegepast. 

Duurzame kwaliteit daar is het tijd voor. Tijd voor I.D.R. schilderwerken. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog twijfelen dan kunt u zich laten inspireren door onze voltooide sauswerk projecten in en rondom Dordrecht. 

Een aantal van onze sauswerk projecten

Woonhuis Sauzen

Opdrachtgever particulier

  • Sauzen van de wanden en plafonds in Farrow and Ball

Sauzen van de wanden en plafond

Opdrachtgever particulier

  • Sauzen van de wanden en spack plafond

Wanden renovatie woonhuis

Opdrachtgever particulier Rotterdam

  • Sausen van de wanden
  • Lambrisering aanbrengen met een anderen kleur.
  • Glasvlies plakken  

Wilt u een afspraak maken voor een sauswerk offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen