Stucwerk Dordrecht

Zijn de muren en of plafonds toe aan onderhoud? Of wilt u gewoon een superstrakke uitstraling van uw bedrijfspand of woning? Het is dan tijd voor strak en zeer vakkundig stucwerk. Kies voor I.D.R uit Dordrecht


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

stucwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Stucwerk

De uitstraling van een ruimte wordt definieert door wandafwerking. Het fundament van de wandafwerking is het stucwerk. Wij van I.D.R. vinden die basis heel belangrijk. Wij nemen daar dan ook de tijd voor. Ondanks dat je het stucwerk zelf uiteindelijk niet meer terugziet is de klasse van ons vakmanschap wel zichtbaar. Zelfs nog jaren na de klus als de wandafwerking nog steeds in uitmuntende staat is. 

De onderliggende laag voor de afwerklaag wordt gevormd door het bepleisteren van muren en plafonds. We zorgen er met uiterste precisie voor dat elke centimeter optimaal egaal wordt. We werken vakkundig alle onzuiverheden inclusief de allerkleinste scheurtjes weg. De stuclaag kan behalve het gladmaken van muren en plafonds ook andere functies dienen. Het stucwerk kan vochtwerend, isolerend, stootvast of brandwerend zijn. 

stucwerk Advies

Het stucwerk kan na het stucen gesausd of geschilderd worden. Wat kleur met een ruimte doet weten onze schilders. Een ruimte komt geheel tot zijn recht door de juiste kleurencombinatie. We kijken daarom voor dat we het stucwerk schilderen naar de hele ruimte. Inclusief het lichtinval, bepaalde vormen in een ruimte en kleurvakken. We creëren daarmee een resultaat dat stijlvol en superstrak is.

Zichtbaar beter resultaat: Kwetsbare delen en overgangen worden voorzien van bewapenings-gaas-band.

reviews

Ervaringen van onze klanten met stucwerk

9

Plafond en wanden zijn super strak en mooi afgewerkt.

Dirk

woonkamer

9

Plafond heel mooi stucwerk zoals het vroeger ook was klasse!

Freek

Monument

10

Zeker een goed bedrijf komen op tijd en werken volgens afspraak met een goed eindresultaat 

Lex

keuken en badkamer

8

Communicatie en werk is goed te noemen kwaliteit stucwerk ook.

Fam de Wit

wanden woonhuis

Zo werken wij bij Stucwerk

Onze vakmannen hebben oog voor detail en werken zorgvuldig en secuur. Wij stucen al jarenlang muren en plafonds van particuliere woningen, vereniging van eigenaren, bedrijfsgebouwen en monumentale panden in en rondom Dordrecht. Ons heeft die ervaring geleerd hoe belangrijk voorbereiding is. Dat ziet u jaren later terug als het nog steeds een superstrak resultaat is. 

Garantie op ons stucwerk

Wij van I.D.R. hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom werken wij enkel met de modernste technieken en producten. We vinden namelijk de duurzaamheid van de kwaliteit heel belangrijk. We vinden het zo belangrijk dat we er garant voor staan en 5 jaar garantie bieden op het stucwerk. 

Duurzame kwaliteit daar is het tijd voor. Het is tijd voor I.D.R. schilderwerken. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Bent u nog iet overtuigd? Laat u dan overtuigen door onze voltooide stucwerk projecten in en rondom Dordrecht. 

Een aantal van onze stucwerk projecten

Stucwerk vernieuwen

Opdrachtgever Particulier

  • Loszittende stuclaag verwijderen
  • Opnieuw aanbrengen blokverband stucwerk

Stuclaag Repareren

Opdrachtgever particulier 

  • Loszittende stuclaag verwijderen
  • Aanbrengen van nieuw stucwerk
  • Sauzen van de gevel 

Wilt u een afspraak maken voor een stucwerk offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen