Binnenschilderwerk Dordrecht

Gaat u verhuizen of verbouwen? Misschien heeft u last van vochtschade? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe look? Voor ons maakt de reden niet uit. Gooi een frisse wind door het binnenschilderwerk. Tijd voor I.D.R uit Dordrecht


Binnen 24 uur antwoord
 op uw offerteaanvraag 

Schilderwerk met het hoogste serviceniveau

5 jaar garantie op geleverde schilderdiensten

Binnenschilderwerk

Bij ons bent u aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in en rondom Dordrecht. De ambiance van een ruimte wordt beïnvloedt door de afwerking van het schilderwerk. Bij I.D.R snappen we dat. We nemen daarom altijd de tijd voor onze projecten en onze binnenschilders kijken naar de gehele ruimte. Van deur tot deur, van plint tot plafond en van wand tot kozijn.

U kunt tevens bij ons terecht voor (advies over) de juist wandafwerking. Of dit nu stucwerk, saus, behang of schilderwerk wordt - I.D.R. zorgt voor de juiste afwerking. Een resultaat dat precies bij u en uw stijl past. Maar vooral ook bij de ruimte. 

Kleuradvies

Het is niet altijd even makkelijk om kleuren te kiezen. Wij adviseren u er graag over. Wat kleur met een ruimte doet weten onze schilders. We zoeken van verfproducten -kleuren de juiste combinatie zodat de ruimte geheel tot zijn recht komt. Onze binnenschilders kijken naar de vormen van (en in) de ruimte, kleurvakken, lichtinval en de hedendaagse trends. We komen zo tot een stijlvol resultaat dat bij uw smaak past. 

Kleur: creëert de sfeer en kan een kamer groter, kleiner, ruimer, knusser, huiselijk of juist luchtig doen lijken.

reviews

Ervaringen van onze klanten met binnenschilderwerk

9

Fijne communicatie met de leidinggevende (bereikbaar en behulpzaam) en vakkundig uitgevoerd schilderwerk. Al met al een zeer goede ervaring gehad met I.D.R Schilderwerken.

Woonkamer geschilderd

10

Heldere communicatie! Ze kwamen echt hun afspraken na, dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Vakschilders! Het ziet er prachtig uit. Bedankt.

Peter

Kantoor geschilderd

8

De schilder die in eerste instantie zou komen liet het op het allerlaatste moment afweten. Ik heb toen I.D.R Schilderwerken gebeld en die konden vrijwel onmiddellijk beginnen. Met drie man hebben ze in korte tijd uitstekend werk geleverd.

Gehele Woonhuis binnen geschilderd

7

We zijn zeer tevreden! De rustige schilders hebben netjes gewerkt. De punten die nog niet goed waren tijdens de oplevering werden snel en goed opgepakt. Zeker aan te raden

Woonhuis geschilderd

Zo werken wij bij Binnenschilderwerk 

Wij van I.D.R. staan voor vakmanschap. We werken met oog voor elk detail en werken zorgvuldig en secuur. We hechten veel waarde aan een goede voorbereiden - en afwerking en hebben geduld. Per situatie worden verfproducten zorgvuldig geselecteerd. Wanden, plafonds, vloeren en al het houtwerk worden door ons met de juiste verfsystemen behandeld. We waarborgen zo een stijlvol resultaat en de perfecte kwaliteit. 

Met onze vakmanschap nemen we alle zorg uit handen en op locatie gaat het ons om respect en vertrouwen. Wij vinden heldere communicatie erg belangrijk en dat voor, tijdens en ook na de klus. Zo bent u verzekerd van een zorgeloos proces. Dat kun je van I.D.R Schilderwerken verwachten.

Garantie op ons binnenschilderwerk

I.D.R betekent kwaliteit. We werken daarom uitsluitend met de modernste verfproducten en aan de kwaliteit van ons werkgerei stellen we maximale eisen. Hoog in het vaandal staat duurzaamheid en kwaliteit van ons schilderwerk. Wij staan hier zelfs voor garant. Wij bieden namelijk 5 jaar garantie op de kwaliteit van zowel het binnenschilderwerk als buitenschilderwerk en de schildersproducten die zijn toegepast.

Duurzame kwaliteit daar is het tijd voor. Het is tijd voor I.D.R. Vraag geheel en vrijblijvend een offerte aan. Nog niet overtuigd? Laat u inspireren door onze projecten van binnenschilderwerk te bekijken. 

Een aantal van onze binnenschilder projecten

Woonhuis Metamorfose

Opdrachtgever particulier

 • Binnen Schilderwerk
 • Stucwerk
 • Behangwerk
 • Glasvlies aanbrengen

Nieuwbouw woonhuis: Hendrik Ido Ambacht.

Opdrachtgever particulier

 • Schilderwerk
 • Stucwerk
 • Glasvlies plakken
 • Pvc vloeren
 • Raambekleding 

Wanden renovatie woonhuis

Opdrachtgever particulier Rotterdam

 • Sausen van de wanden
 • Lambrisering aanbrengen met een anderen kleur.
 • Glasvlies plakken  

Wilt u een afspraak maken voor een binnenschilder offerte?

Wij nemen graag de tijd om u te helpen